Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Stijlen

Ik ben gek op muziek met een voorkeur voor 80's & 90's pop/rock, maar ik heb wel alle stijlen & periodes in huis die je zou willen draaien.

Van de sixties tot nu, van nederlandstalig / après ski tot reggae, blues, R&B en rock. 

Bij mijn DJ-werk heb ik inmiddels ook grote belangstelling gekregen voor dans / dance-muziek. Dit loopt van disco via the communards tot Rozalla, Snap en het moderne werk van Martin Garrix en Afrojack.

Contact

 

Afspraken

In een voorgesprek met de opdrachtgever, spreken we af welke stijlen er wel en niet gedraaid worden; we bepalen samen de indeling van de avond en maken een lijstje van welke nummers absoluut wel en welke absoluut niet gedraaid moeten worden. Ik bereid op basis hiervan een set voor. Maar als ik merk dat de gasten op het moment meer in de stemming zijn voor een specifiek genre speel ik daar wel op in. Ik bereid dingen voor, maar laat me ter plekke ook leiden door de stemming op de dansvloer. Er is wel altijd ruimte voor verzoeknummers. Die kan ik ter plekke voor je opzoeken.

Tarieven

Voor een avond draaien worden de volgende tarieven gerekend:

4 uur draaien: € 300,-

voor ieder uur extra wordt €50,- gerekend, maar ik ga niet moeilijk doen als een set iets uitloopt.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren