Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Equipment

Tijdens een feest draai ik vanachter mijn DJ booth, vanaf mijn laptop zodat er snel een verzoekje of speciale aanvraag opgezocht kan worden in mijn bestand aan nummers, maar verzoekjes kunnen ook aangeleverd worden met eigen cd's, of MP 3's via USb.

Ik ben in het bezit van eigen, professionele audio apparatuur bestaand uit grote topspeakers en een aparte subwoofer. Hiermee kan ik feesten tot 200-250 personen van een goed geluid voorzien.

Daarnaast neem ik ook een truss met feestverlichting bestaand uit een combinatie van diverse typen verlichting mee naar een feest.

contact

 

Afspraken

In een voorgesprek met de opdrachtgever spreken we af welke stijlen er wel en niet gedraaid worden; we bepalen samen de indeling van de avond en maken een lijstje van welke nummers absoluut wel en welke absoluut niet gedraaid moeten worden.

Ik bereid op basis hiervan een set voor. Maar als ik merk dat de gasten op het moment meer in de stemming zijn voor een specifiek genre speel ik daar wel op in.

Ik bereid dingen voor, maar laat me ter plekke ook leiden door de stemming op de dansvloer. Er is wel altijd ruimte voor verzoeknummers. Die kan ik ter plekke voor je opzoeken.

Tarieven

Voor een avond draaien worden de volgende tarieven gerekend:

4 uur draaien: € 300,-

voor ieder uur extra wordt € 50,- gerekend. Maar ik ga niet moeilijk doen als een set iets uitloopt. De teller gaat niet direct lopen als de standaard 4 uur wordt overschreden.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren