Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Welkom bij muziekschool

Niels van der Heide


Lijkt het je leuk om gitaar te leren spelen? Zoek je begeleiding om beter te worden? Niels van der Heide is een ervaren gitaardocent en gitarist in verschillende praise– en popbandjes.

Bij Niels van der Heide kunnen zowel de beginnende als de gevorderde gitarist les krijgen.

De lessen zijn vooral praktijkgericht, met als doel alleen jezelf of een groep begeleiden bij het kampvuur of de gitaarpartijen te spelen in een bandje.

Ook voor een initiatiecursus drummen kun je bij muziekschool Niels van der Heide terecht.  Tegen een schappelijk tarief leer je de grondbeginselen van het drummen.

Zing je of bespeel je al een instrument of zit je al zó lang op les, dat je eigenlijk wel meer wilt, namelijk samen spelen met anderen, maar ben je nog niet in de gelegenheid om zelf een bandje te beginnen? Geef je dan op voor het programma bandcoaching.

De lessen worden gegeven in Niels’ eigen muziekschool in Winsum.

Geef je gauw op!

contact

 
 

Germa van den Brink

goede gitaarles, in een ontspannen sfeer! 

Gijsina van Meegdenburg

Gezellige en gemoedelijke gitaarlessen , met een leraar die geduld heeft en vooral geniet van muziek maken. Leuk lesprogramma en erg motiverend om thuis aan de slag te gaan.

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren